Hoi,
Ik ben Jessica.

Ben jij een merk of organisatie die expertise en ondersteuning in marketing wenst? Graag zet ik mijn expertise en creativiteit in voor jou! Zo verkrijgen we samen het beste resultaat.

Mijn verhaal.

In de jaren ’90 startten mijn ouders een succesvol horeca bedrijf. Daar leerde ik al alles over dat gastvrijheid en beleving belangrijke ingrediënten zijn voor succesvolle bedrijven.

Na het behalen van mijn Master aan Nyenrode University, heb ik 15 jaar als Marketing Manager gewerkt voor een aantal gerenommeerde bedrijven.

Vervolgens ben ik mij gaan richten op de studie Psychologie.

Dat was de basis voor het realiseren van een droom die ik al sinds mijn jeugd koesterde. Het starten van mijn eigen bedrijf, genaamd Jes! Marketing. Ik zeg ja tegen opdrachten waar ik mijn expertise ten volste kan inzetten.

Dankbaar.

Met Jes! Marketing help ik ondernemers hun prachtige concepten aan de wereld kenbaar te maken. Een prachtige job waar ik dankbaar voor ben dat ik dit werk kan doen. Graag doe ik ook wat voor het Goede Doel.

Ik ben moeder van een prachtige dochter. Daarom zet ik mij graag sportief in voor Goede Doelen als Make-A-Wish en Save the Children.

Samenwerking begint met kennismaken.

Graag leer ik eerst jouw en je ambities kennen, zodat we daar onze strategie en creatieve keuzes op kunnen baseren.

Wil je een afspraak om elkaar beter te leren kennen? Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek!