Professionele

Websites & Webshops

Jes! Marketing levert je succesvolle websites en webshops met professionele techniek, sterke communicatie en een duidelijke visuele branding. 

 

Maatwerk websites en webshops

Ik ben trots op mijn passie en toewijding en creëren van websitedesign en concepten die passen bij de ondernemer. Om het succes van deze projecten te waarborgen, investeer ik in goed onderzoek om ervoor te zorgen dat het design er niet alleen buitengewoon uitziet, maar ook uitstekend commercieel functioneert.

Rockyourwebsite!

Een single page website in WordPress is ideaal voor kleine ondernemers of kortlopende projecten. Super snel online en makkelijk zelf bij te houden!
Social media marketing

Magazine Web Redesign and Development

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit.

Instagram make-over!

Magazine Web Redesign and Development

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit.

Je website is de centrale plek waar alles samenkomt. Overtuig je bezoekers in 7 seconden. Als jouw eigen websitedesign krachtig genoeg is kun jij je doelen realiseren.

Elkaar helpen

Na 13 jaar als Marketing Manager voor een aantal A-merken gewerkt te hebben en die te laten groeien, help ik nu om jouw verhaal te vertellen.

Een (nieuwe) website laten maken is de eerste stap richting online succes. Daarnaast wil je uiteraard de juiste doelgroep bereiken en ervoor zorgen dat je website leads genereert.

Met een professionele website en social media strategie breng je je boodschap snel en effectief over. Graag help ik je daarbij.

Zodat ook JIJ kunt groeien met je mooie bedrijf.

Wat is jouw verhaal?

Het is belangrijk om te weten wie je doelgroep is en waar je doelgroep zich mee bezig houdt. Door te luisteren naar jouw verhaal kom ik er achter welke communicatiemiddelen voor jou het beste werkt. Zodra we dit in kaart hebben gebracht, kunnen we de juiste boodschap overbrengen.