Een professionele website die goed wordt gevonden op Google

Ik creëer websites en webshops die onderscheidend, functioneel zijn  en passen bij jouw onderneming. Meedenken, design en uitvoeren zijn de fases die we daarin samen doorlopen.

Waarom een WordPress Website?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijk, wordt beter gevonden in Google én kan veilig bij een partij naar keuze gehost worden.
  1. WordPress is zoekmachine vriendelijk. Google indexeert WordPress websites als hoger dan andere platforms. Ook wordt het ‘Google mijn bedrijf’ gedeelte met een WordPress sneller gevonden.
  2. WordPress is een open source CMS. Vele mensen werken aan het optimaliseren van dit platform, hierdoor wordt de software elke dag beter.
  3. Veilig. Een WordPress website is gemakkelijk bij een Nederlands bedrijf te hosten, hierdoor heb je altijd een back-up veilig dichtbij. Wel zo fijn. 
  4. Vele functiemogelijkheden. WordPress Website komen met vele mogelijkheden (zgn plugins). Dit is vooral van belang als je meer wilt met je website. Bijvoorbeeld als je een webshop wilt.
  5.  

Waarom een website van Jes?

Opgezet vanuit een marketing perspectief

Design passend bij jouw onderneming

Maximaal rendement

Eerlijk en praktisch advies

Passie en liefde voor het vak

Werkwijze

Oriëntatiegesprek
Met een persoonlijk gesprek wil ik graag meer van je concept te weten komen. Ik geef je advies over de lay-out, indeling en teksten. 
Aan de slag!
Het bouwen duurt ongeveer 3 weken. Lever je zelf teksten en beelden aan, dan kan het nog sneller!
Live
Na het testen en afstemming, zetten we alles live en zorgen dat het werkt.
Promotie
Ik help je graag met de promotie van de website. Dit kan via Google, sociale media en offline communicatiemiddelen.

Mijn werk

Ik ben trots op mijn passie en toewijding en creëren van websitedesign en concepten die passen bij de ondernemer. Om het succes van deze projecten te waarborgen, investeer ik in goed onderzoek om ervoor te zorgen dat het design er niet alleen buitengewoon uitziet, maar ook uitstekend commercieel functioneert. 

Nu gaat mijn fundament live in de vorm van mijn website. Voor mij veel meer dan een website. Het is wat ik ben, waar ik in geloof, wat ik doe en waarom ik het doe. Het heeft mijn eigen DNA en ‘is wat het is’. Het is waar ik gelukkig van word en waarmee ik hoop veel anderen gelukkig te maken.

- Menno Visser Coaching